Skip to main content

button avontuurlijk

button avontuurlijk

JE ONTDEKKINGSREIS IN 6 STAPPEN

Stap 1

Download in de App Store of Google Play de City Sherlocks app op je telefoon.

Stap 2

Open de app op je telefoon.

Stap 3

Sta toe dat City Sherlocks je locatie gebruikt.

Stap 5

Koop de route om direct te starten. Of probeer eerst gratis een deel van de route uit en bepaal later of je de route wilt aanschaffen of stoppen.

Stap 4

Kies een route uit het aanbod.

Stap 6

Geniet van de bijzondere plekken waar City Sherlocks je langs voert. Ga op zoek naar de routeaanwijzingen, los opdrachten en raadsels op en verzamel hints/aanwijzingen voor de eindopdracht. Toon dat je een echte City Sherlock bent.

Dus geen gedoe met printen, inloggen en wachtwoorden.
Gewoon/simpelweg de App openen, route uitkiezen en gaan.

Degene die de betaling doet ontvangt de route op de telefoon. Op die telefoon wordt het route avontuur gespeeld.

Met meer personen spelen?
Dat is geen probleem. Of je schaft de route op meerdere telefoons aan zodat eenieder de route zelf kan uitvogelen. Of speel op één telefoon en maak gebruik van de mogelijkheid om de belangrijkste aanwijzingen te delen door deze naar de telefoons van de overige leden van je gezelschap te sturen.

Volg of vind de route aanwijzingen die je op de telefoon ontvangt. Los de puzzels op en probeer met de verdiende hints de eindopdracht op te lossen.

Geschikt voor jong en oud. Werk samen. Laat de jonge kinderen de aanwijzingen vinden en betrek de oudere kinderen bij het oplossen van de raadsels/puzzels en het beantwoorden van vragen.

Onze App

Geen gedoe met inloggen en printen
Gewoon/simpelweg de App openen, route uitkiezen en gaan. Open de City Sherlocks app, selecteer de gewenste route en kies voor volledige route kopen. Je wordt dan automatisch naar Google Pay of Apple doorgeleid en kan via de telefoon betalen. Degene die de betaling doet ontvangt de route op de telefoon. Op die telefoon wordt het route avontuur gespeeld.
Downloaden