Skip to main content

button avontuurlijk

button avontuurlijk

Dokkum, en het mysterie van de Granaet & het raadsel van de B’s
Ontdek wat Dokkum met de letter B heeft >

Ook zo benieuwd naar wat Dokkum met de letter B te maken heeft? Ga dan met ons op route door deze ‘smûke’ goed bewaard gebleven historische stad in het noorden van Friesland. Vind de B’s door de aanwijzingen te volgen en de puzzels/opdrachten op te lossen. Wandel langs de grachten, over de vestingwerken en door de gezellige winkelstraatjes op zoek naar de aanwijzingen om het raadsel van de B’s en het mysterie van de Granaet op te kunnen lossen.

Route

3,5 km | ± 2 uur
MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
De realisatie van de app en de routes voor Den Helder, Dokkum en Harlingen is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Waddenfonds. Voor Dokkum is daarnaast subsidie ontvangen van de Regiodeal Noordoost-Fryslân/Versnellingsagenda.

Onze speurtocht App

Geen gedoe met inloggen en printen

Gewoon/simpelweg de speurtocht App openen, route uitkiezen en gaan. Open de City Sherlocks app, selecteer de gewenste route en kies voor volledige route kopen. Je wordt dan automatisch naar Google Pay of Apple doorgeleid en kan via de telefoon betalen. Degene die de betaling doet ontvangt de route op de telefoon. Op die telefoon wordt het route avontuur gespeeld.

Downloaden