button avontuurlijk

button avontuurlijk

OP AVONTUUR IN JOUW STAD
ONTDEK DE ROUTES >

Download de app op je telefoon en bekijk in welke stad jouw puzzel- en speuravontuur aangeboden wordt. Op dit moment zijn er routes beschikbaar in Harlingen, Den Helder, Dokkum en Eindhoven. City Sherlocks heeft diverse nieuwe speur-/puzzelroutes in voorbereiding. Mis dit niet en volg de ontwikkelingen op de voet via Facebook, Instagram of deze website.

Dokkum

En het mysterie van de Granaet & het raadsel van de B’s

Ontdek wat Dokkum met de letter B heeft
Ook zo benieuwd naar wat Dokkum met de letter B te maken heeft? Ga dan met ons op route door deze ‘smûke’ goed bewaard gebleven historische stad in het noorden van Friesland. Vind de B’s door de aanwijzingen te volgen en de puzzels/opdrachten op te lossen.

Eindhoven

De stad van het licht

Ontdek de lichtstad en zoek de verdwenen Philips uitvinding. Visit Vind je route door Eindhoven, de stad van Philips en ontdek de wetenswaardigheden van deze innovatieve stad en brainport. Verzamel al speurend en puzzelend aanwijzingen om de dief van de Philips uitvinding te ontmaskeren. Geniet, want de route combineert hedendaagse cultuur met het industriële erfgoed en voert je langs bekende en onbekende hotspots en highlights, verrassende kunstuitingen en bijzondere horeca-etablissementen.

Den Helder

En het marine mysterie aan het Marsdiep

Ontdek de marinestad van Nederland. Ervaar wat de “rauwe” stad van de marine in de Kop van Noord-Holland verborgen houdt. Start op Willemsoord, de vroegere scheeps- en onderhoudswerf van de marine en duik in het verleden van de marinestad van Nederland. Vind uit wat de stad van ‘de Jutters’ aan moois te bieden heeft en ontmasker al speurend en puzzelend de spion die achter de marine geheimen aan zit.

Harlingen

Heroïsche havenstad

Ontdek de stad aan de Wadden. Ga met ons mee op een ontdekkingstocht door de enige Friese Zeehavenstad. Dwaal door steegjes, over levendige binnenhavens en laat je langs de prachtig bewaarde historische panden voeren. Ontdek al speurend en puzzelend het rijke nautische verleden van deze stoere stad gelegen aan het Werelderfgoed Waddenzee.

Nes

En de brutale barnsteenroof

Ontdek de ins en outs van het grootste dorp van Ameland. Verken het knusse dorp Nes en haar mooie omgeving eens op een andere manier. Dompel je al speurend en puzzelend onder in het bijzondere verleden en heden van het grootste dorp van Ameland. Een ideaal onderdeel tijdens je vakantie of op een dagtocht naar dit heerlijke Waddeneiland.

Schiermonnikoog

En de zoektocht naar de gestolen klooster kelk

Ontdek wat Schiermonnikoog zo bijzonder maakt. Wat trok de “schiere” monniken ooit aan in het eiland Schiermonnikoog? Vind dit uit via een eigentijdse speur- en puzzeltocht door het dorp en haar mooie natuurlijke omgeving. Ontdek onderweg de bijzonderheden en weetjes van dit uitzonderlijke eiland. Volg de aanwijzingen, verzamel de hints en ontrafel het geheim van de gestolen kloosterkelk.

Oost-Vlieland

En de zoektocht naar het verdwenen Lutinegoud

Ontdek het dorp Oost-Vlieland en haar mooie omgeving. Verken Oost-Vlieland en haar mooie natuurlijke omgeving eens op een alternatieve wijze, al speurend en puzzelend. Laat je verrassen en ervaar wat Vlieland zo uitzonderlijk maakt. Maak je verblijf op Vlieland nog unieker. Ontdek het verhaal achter de vergeten ramp van 1666, los de puzzels en raadsels op en ontmasker de dief van het Lutinegoud.

West-Terschelling

En het raadsel van de verstopte jutterschat

Ontdek wat de grootste plaats van Terschelling te bieden heeft. Laat je overdonderen door West-Terschelling en de nabij het dorp gelegen prachtige natuur. Ontdek op een uitdagende, hedendaagse en speelse manier het bijzondere (nautische) verleden van het grootste dorp van Terschelling. Vind je route langs de highlights. Los de puzzels en raadsels op en jut de hints bij elkaar om de herkomst van de verborgen juttersschat te achterhalen.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
De realisatie van de app en de routes voor Den Helder, Dokkum en Harlingen is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Waddenfonds. Voor Dokkum is daarnaast subsidie ontvangen van de Regiodeal Noordoost-Fryslân/Versnellingsagenda.

Onze App

Geen gedoe met inloggen en printen
Gewoon/simpelweg de App openen, route uitkiezen en gaan. Open de City Sherlocks app, selecteer de gewenste route en kies voor volledige route kopen. Je wordt dan automatisch naar Google Pay of Apple doorgeleid en kan via de telefoon betalen. Degene die de betaling doet ontvangt de route op de telefoon. Op die telefoon wordt het route avontuur gespeeld.
Downloaden
Volg ons op instagram

© City Sherlocks - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacy.


© City Sherlocks - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacy.