Nieuws

Route Eindhoven gelanceerd

Vrijdag 1 juli 2022 is de speur- en puzzelroute voor Eindhoven gelanceerd. De route heet: “De stad van het licht en de verdwenen Philips uitvinding”. De route combineert hedendaagse cultuur met het industriële erfgoed en voert de deelnemers langs bekende en onbekende hotspots en highlights, verrassende kunstuitingen en bijzondere horeca-etablissementen van Eindhoven. Klik op de knop voor routes voor aanvullende informatie.

collage Eindhoven resized

Dokkum heeft primeur van eerste speurroute

Maandag 9 mei is onder stralende omstandigheden de eerste speur- en puzzelroute van City Sherlocks officieel in gebruik genomen. Dokkum had de primeur.

Wethouder Breeuwsma van gemeente Noardeast Fryslân deed de starthandeling. Vanaf dat moment kunnen speuders op zoek naar het mysterie van de Granaet en het raadsel van de 5 B's van Dokkum. Startpunt van de route is bij Museum Dokkum aan de Diepswal 27, waar ook een Toeristische Informatiepunt (TIP) is gevestigd.

Opening eerste route aanstaande

Maandag 9 mei wordt formeel de eerste speur- en puzzelroute van City Sherlocks gelanceerd. De route voor Dokkum. Dit gebeurt door een openingshandeling van wethouder Breeuwsma van de gemeente Noardeast Fryslân. De route van Dokkum heeft de naam: de verdwijning van de Granaet & het raadsel van de B’s gekregen en leidt de deelnemers al speurenderwijs langs diverse highlights van deze boeiende stad in noord Friesland.

Volg ons op instagram

© City Sherlocks - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacy.


© City Sherlocks - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacy.