Skip to main content

Nieuws

Ook Vlieland aangesloten

Deze week hebben wij de flyers rondgebracht voor de digitale speur- en puzzelroute: Vlieland en de zoektocht naar het verdwenen Lutinegoud. Zo is ook Vlieland onderdeel geworden van de “City Sherlocks Community”.

Wij zijn verheugd met de enthousiaste reacties van de door ons bezochte verblijfsaccommodaties, de VVV, wethouder Vellinga (zie foto) en lopers die de route al hebben gedaan.
vlieland nieuws lancering

Speurroute Den Helder formeel gelanceerd

Door overhandiging van de pr-flyer aan Anita Veenendaal (Directeur/Bestuurder van City Marketing Den Helder) is de speur- en puzzelroute: Den Helder en het marine mysterie aan het Marsdiep gelanceerd.

Continue reading

Route Eindhoven gelanceerd

Vrijdag 1 juli 2022 is de speur- en puzzelroute voor Eindhoven gelanceerd. De route heet: “De stad van het licht en de verdwenen Philips uitvinding”. De route combineert hedendaagse cultuur met het industriële erfgoed en voert de deelnemers langs bekende en onbekende hotspots en highlights, verrassende kunstuitingen en bijzondere horeca-etablissementen van Eindhoven. Klik op de knop voor routes voor aanvullende informatie.

collage Eindhoven resized

Dokkum heeft primeur van eerste speurroute

Maandag 9 mei is onder stralende omstandigheden de eerste speur- en puzzelroute van City Sherlocks officieel in gebruik genomen. Dokkum had de primeur.

Wethouder Breeuwsma van gemeente Noardeast Fryslân deed de starthandeling. Vanaf dat moment kunnen speuders op zoek naar het mysterie van de Granaet en het raadsel van de 5 B's van Dokkum. Startpunt van de route is bij Museum Dokkum aan de Diepswal 27, waar ook een Toeristische Informatiepunt (TIP) is gevestigd.